Yleiset ohjeet

Tältä sivulta löydät pentuvälitys-palveluun liittyvät yleiset ohjeet.

Suojattu yhteys

Pentuvälitys-palvelu käyttää SSL-sertifikaattia. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkoliikenne käyttäjän tietokoneen ja pentuvälitys-palvelun välillä on suojattua, eikä kukaan ulkopuolinen pysty lukemaan sitä.
Käyttäjä voi varmistaa yhteyden olevan suojattu, kun selaimen verkko-osoite on https-alkuinen.

Esimerkki suojatusta yhteydestä. Esimerkki suojatusta yhteydestä.